Блог
Истината за хляба

хляб и калорииКакво е вашето отношение към хляба? Обичате ли го или не? Хлябът е неизменна част от храната на много хора. Но той е и основен източник на калории. И така, дали е добра идея да се храним с хляб или не е чак толкова за предпочитане? Ето какво трябва да знаете за хляба и битката за закръглеността.

Продължава...
 
Може ли яденето на шоколад ви помогне да отслабнете?

отслабване с шоколадЯденето на шоколад, преди и след хранене, е най-новата тактика за отслабване. Но това е прекалено хубаво, за да е истина, нали? „Яжте шоколад и отслабвайте“ – това е заглавието на поредната книга на невролога Уил Клоуър.

Продължава...
 
Най-лошите храни

лоши храниАко искате да сте здрави и в добра форма трябва да внимавате с какво се храните. Има различни храни, някои полезни, някои вредни, но е добре да се пазите от някои от тях ако желаете да запазите своето тегло или да отслабнете.

Продължава...
 
5 мита за храненето, налагани от вашите родители

митове за храненетоЗамислете се дали не е време да преосмислите някои ваши хранителни навици, които са ви налагани още от дете. В тази статия ще споменем пет правила за хранене, които вашите родители са налагали погрешно и които може би все още спазвате и налагате на близките си. Ако промените тези навици, то непременно ще се почувствате по-добре, дори ще свалите килограми.

Продължава...
 
5 вида ядки за вашата диета

ядки за диетаПрез всяка изминала година се откриват все по-ценни качества на ядките. Настъпи времето, в което да им отдадем заслуженото признание. Ядките са задължителна част от храненето ни, независимо на каква диета сме си избрали да бъдем и защо.

Продължава...
 
Пет правила за лесно и бързо отслабване

правила за отслабванеИма толкова много съвети за отслабване, че трудно може да се определят кои работят и кои - не. Понякога е по-добре да заложите на сигурното и да следвате съветите, които са проверени във времето. Благодарение на тях ще изгубите желаното тегло.

Продължава...
 
Пет мита за отслабването

митове за отслабванетоБез значение колко стриктно спазвате Вашата диета или фитнес програма, не винаги се постигат желаните резултати. Чудите се защо, къде грешите или обвинявате другите за това, че не постигате целта си. Дори да спазвате строго правилата, пак може да не отслабнете и дори да напълнеете. Защо?

Продължава...
 
Опасности при отслабване чрез гладуване

опасности при диетаЧесто се счита, че бързо отслабване може да се постигне чрез гладуване. И въпреки че специалисти, диетолози и лекари отричат този метод и предупреждават за големи опасности, ако се прилага, то той все още се практикува.

Продължава...
 
За хранителните навици

супер диетаКогато страдате от наднормено тегло, първата стъпка е да потърсите първоизточника на състоянието ви. Когато се концентрираме в корена на проблема, то непременно ще осъзнаем, че той е в навиците ни. Тук е и първата стъпка към физическата ни промяна - в психиката.

Продължава...
 
Как да отслабнем в три лесни стъпки

здравословен животВсички ние сме много по-склонни да опитаме за пореден път някоя агресивна диета, защото си мислим, че е много по-лесно. Пък и е много по-приятно да се обвинява някой друг или нещо друго, когато не постигнем желаните резултати: "тази диета не върши работа"...

Продължава...
 
НачалоПредишна1234СледващаКрай

Страница 1 от 4
akaitext
phone

Поръчай по телефона

0886 265 729

clock
  • Получавате продукта
    до 2 работни дни

  • Поръчка над 1 флакон -

    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВKА!

pill
ABC Акай Бери се приема по една капсула сутрин, около 30 минути преди закуска