Как да отслабнем в три лесни стъпки

здравословен животВсички ние сме много по-склонни да опитаме за пореден път някоя агресивна диета, защото си мислим, че е много по-лесно. Пък и е много по-приятно да се обвинява някой друг или нещо друго, когато не постигнем желаните резултати: "тази диета не върши работа"...

Част от големите житейски промени се състои в това да се научим да приемаме и носим лична отговорност към собствения си живот, колкото и да е трудно това.

Съществуват три лесни стъпки за постигане на положителни промени в живота - както физически, така и духовно.

Ако решите да следвате трите стъпки, описани по-долу, всичко, което трябва да направите е да поемете отговорност за този ангажимент и да дадете всичко от себе си. Много скоро ще видите, че в живота ви се случват чудеса.

С тези три лесни стъпки може да започнете положителните промени в живота си, още днес.

Готови ли сте?

СТЪПКА 1- ЯЖТЕ ЧИСТА, ИСТИНСКА ХРАНА

На пръв поглед това изглежда трудно, дори плашещо. Не, бързо се придобива този навик. Чистата, истинска храна е тази, която не е претърпяла химическа намеса. Сами разбирате, че няма как една храна да е истинска, ако е претърпяла лабораторни "подобрения". А от продукти, които имат повече от 5 съставки, описани на етикета, бягайте далеч. Истинската храна е питателна и здравословна. Всичко останало просто запълва корема, а съставките вредят на организма. Когато започнете да се храните с истинска храна, още след няколко месеца ще усетите положителни резултати.

Първите подобрения, които ще усетите, са:

  • Енергичност
  • Подобрена храносмилателна система (забравяте за киселините и болките в стомаха)
  • По-добър и здрав сън
  • По-добра концентрация
  • По-дора памет
  • Изчезва чувството на тежест и умора след хранене  

Нужно е просто да се храните с чиста, истинска храна, за която сте сигурни, че няма химическа намеса. Трудно е. Но не е невъзможно. Просто намерете откъде да пазарувате такива храни - лични стопанства, частни ферми, плащайте на някого да ви отглежда/произвежда такива храни, пазарувайте от производители и т.н.

СТЪПКА 2 - СПЕТЕ

Едно от най-добрите неща, които можете да направите за вашия живот, вашето здраве и цялостното ви щастие и благополучие, е да се наспивате. По време на сън се случват най-важните процеси в тялото. То се възстановява, самолекува и зарежда с енергия за предстоящите часове. Често сънят се свързва с мързел, но това не е така. Сънят е нужда на тялото и душата от почивка и презареждане.

Иградете си режим, така че да спите поне 8 часа. С времето биологичният ви часовник ще заработи и ще заспивате дълбок, здравословен сън и ще се събуждате сами, когато вече сте се наспали напълно, а това ще е за около 8 часа в денонощието.

Вече няма да се будите уморени и ще избегнете стреса от насилственото събуждане - аларма на телефон, будилник и т.н.

Не си струва да отнемате и минутка от съня си заради каквото и да било.

СТЪПКА 3 - ДВИЖЕТЕ СЕ

Движението е здраве, дълголетие и красиво тяло. Направете си режим, който да се превърне в навик. Ако работата ви е на бюро и по цял ден сте на компютър, незабавно вземете мерки и въведете нови навици. Ако се налага, нека алармата на телефона ви да сигнализира на всеки час, че е време да станете и да се раздвижите. Най-добрата схема е: на всеки час - 30 минути движение. Често това е невъзможно, но поне 10 минути са задължителни.

За каквато и ежедневна ангажираност да става дума, важно е да се движите всеки ден. Разходки, фитнес, любим спорт... каквото и да е. Направете план и го превърнете в навик.

За финал е важно да се напомни, че тези стъпки трябва да ги повтаряте ежедневно, докато не станат вашият начин на живот. Приятен и полезен навик, който ще промени живота ви качествено във всяко отношение. Резултатите няма да закъснеят, нужно е само постоянство и отговорност.

 
akaitext
phone

Поръчай по телефона

0886 349 358

clock
  • Получавате продукта
    до 2 работни дни

  • Поръчка над 1 флакон -

    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВKА!

pill
ABC Акай Бери се приема по една капсула сутрин, около 30 минути преди закуска