За хранителните навици

супер диетаКогато страдате от наднормено тегло, първата стъпка е да потърсите първоизточника на състоянието ви. Когато се концентрираме в корена на проблема, то непременно ще осъзнаем, че той е в навиците ни. Тук е и първата стъпка към физическата ни промяна - в психиката.

Решението се крие в предизвикателството да намерим причината за физическото ни състояние вътре в нас.

Как да стигнем до първопричината за излишните ни килограми

Вгледайте се в себе си и начина си на живот. Анализирайте навиците си за хранене. Кога закусвате, кога обядвате... как и какво. Сами може да прецените дали те са здравословни или не. Няма как хаотичното хранене сутрин, докато тичате за работа, и на обяд на бюрото или под напрежение в ресторант за бързо хранене да бъдат здравословни навици. Хрупането на чипсове и подобни храни между основното хранене, пред компютъра и телевизора също са безспорно вредни навици. И в този ред на мисли, анализирайте как, кога, къде и с какво се храните и премахнете всички очевидно вредни навици, които практикувате. Изградете здравословен режим. Така, месец след месец, ще виждате промяната в себе си и ще знаете, че тя е трайна и здравословна. И че постигате сигурни резултати.

Вгледайте се в храните, които пазарувате. Дори в хората, които пазаруват край вас. Доста тъжно е, когато в количката има замразени храни, пици, полуфабрикати, чипсове, вафли и какви ли не нездравословни храни. Не забравяйте, че вашите хранителни навици се предават и на семейството ви, а най-опасното - на децата ви.

Когато промените нагласата си за храната и начина, по който се храните, то неусетно ще се променят и хранителните ви навици. Това е начинът да постигнете здравословно отслабване с трайни резултати.

Страхът и неудобството при промяна

Да, тук е основният проблем - ще си развалим комфорта и усещането за сигурност. Това чувстваме винаги, когато трябва да се направи някаква промяна. Чувстваме се в безопастност, ако си продължим по познатия начин. Това измамно усещане, въщност, е основният проблем, за да не бъдем слаби, здрави и красиви.

И точно тук се крие тайната - хем не сме доволни от себе си и състоянието си, хем се страхуваме да предприемем стъпки за нов живот. Да променим навиците си в начина на хранене е първата и най-важна стъпка, която ще промени изцяло живота ни в положителна посока. А най-хубавото е, че резултатите ще са трайни и с пълна сила ще важи "вече съм нов човек". Ефектът е невероятен! Месец след месец ще усещате и виждате, че всъщност чак сега постигате комфорт, сигурност и усещане за щастие.

 
akaitext
phone

Поръчай по телефона

0886 349 358

clock
  • Получавате продукта
    до 2 работни дни

  • Поръчка над 1 флакон -

    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВKА!

pill
ABC Акай Бери се приема по една капсула сутрин, около 30 минути преди закуска