Отзиви за ABC Акай Бери

1Хапчетата ABC Акай Бери са супер! Ползвам ги от няколко месеца и са без грешка - килограмите се топят неусетно. Наистина апетита ми намаля и вече съм във форма. Препоръчах ги на всичките си приятелки и при тях вече има резултати!

Мария, София

2Не вярвах особено, когато го поръчах, но все пак реших да опитам. Само след седмица започнах да забелязвам промяна - апетитът ми намаля и започнах да се храня по-малко. За три месеца постигнах фантастични резултати. Благодаря Ви! Мисля, че постигнах това, което исках и се чувствам като нов човек!

Ваня, Пловдив

3По време на бременността напълнях кошмарно, направо не можех да се гледам в огледалото... След като родих реших да взема мерки и започнах да търся как да отслабна. Приятелка ми препоръча ABC Acai Berry, защото с него видимо беше успяла да смъкне излишните килограми. Така се реших и съм адски доволна, защото си върнах старите килограми само за няколко месеца, което мислех че вече е невъзможно!

Жени, Варна

4Обичам да си похапвам, няма спор. Обаче килограмите започнаха да се трупат леко полеко и изведнъж забелязах, че жените спряха да ми обръщат внимание, ужас! Опитах какво ли не - диети, ограничения, спорт... резултатите - временни. Радвам се, че успях да намеря този уникален продукт. С него успях да отслабна и всичко да е по старому, поздрави!

Пешо, София

5Нямам думи да опиша колко се радвам, че успях да намеря ABC Acai Berry! Всички ме питат как успях да отслабна и очакват да им кажа някаква жестока диета :-) Истината обаче е, че отслабнах с ABC Acai Berry, при това неусетно и без мъки. Всичко най!

Таня, Стара Загора

acai berry
 
akaitext

akai beri

Цени на ABC Акай Бери

1 флакон 49.95 лв 55.95 лв
2 флакона 89.95 лв 99.95 лв
3 флакона 124.95 лв 144.95 лв
5 флакона 189.95 лв 219.95 лв
Абонамент за промоции
phone

Поръчай по телефона

0886 265 729

clock
  • Получавате продукта
    до 2 работни дни

  • Поръчка над 1 флакон -

    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВKА!

pill
ABC Акай Бери се приема по една капсула сутрин, около 30 минути преди закуска