Трайно отслабване

трайно отслабванеИма изключително много и разнообразни методи за отслабване. С някои се отслабва бързо, с други в по-бавни темпове. Някои методи са ефективни, а други не. Без значение с помощта на какъв метод искате да отслабнете, най-важното е да го подберете така, че при него да не се проявява така наречения „йо-йо” ефект, т.е. отслабването да бъде трайно.

Идеята на отслабването не е само да отслабнете, а и да задържите теглото си след сваляне на излишните килограми. За да отслабнете трайно трябва да сте много упорити и постоянни. Тъй като във всички методи за отслабване логиката е една и съща – като първи етап сваляне на излишните килограми, втори етап – задържане на желаното тегло. Без значение с какъв метод отслабвате не трябва да се успокоявате когато загубите излишното си тегло. Напротив – трябва спазвате прост режим на хранене, за да може да задържите свалените килограми вън от тялото си.

Първият етап от отслабването – свалянето на килограмите, е най-лесен от цялата процедура. Всеки би изтърпял някакви лишения и ограничения  за кратък период от време, само и само да се пребори с наднорменото тегло. Но не всички са наясно, че вторият етап от отслабването – задържането на свалените килограми, е един доста по-труден и продължителен процес. При повечето методи за отслабване вторият етап е същия като първия, само че втория е с по-голяма продължителност.

сваляне на килограмиАко сте свалили излишните килограми и вече се откажете от диетата или спрете приема на продуктите за отслабване, след известно време може лесно да натрупате отново свалените си килограми, че дори и повече. Не си мислете, че след като веднъж сте се отървали от наднорменото тегло, то няма да се върне отново. Тайната на трайното отслабване се крие именно във втория етап от отслабването. Ако отслабвате с диета, вторият етап може и да е малко по-лек от първия. Ако ползвате продукт за отслабване, във вторият етап е добре да спазвате лека диета. Ако отслабвате с билки или чай при задържането на свалените килограми може да се наложи да пиете друг вид чай. Това е така, защото всички продукти за отслабване са разработени от диетолози, а те най-добре знаят какво е необходимо да се направи, за да остане отслабването трайно.

Вторият етап от отслабването е много важен – не го забравяйте! Задържането на свалените килограми извън тялото, е по-трудно и продължително от самото сваляне на килограмите!

 
akaitext
phone

Поръчай по телефона

0886 349 358

clock
  • Получавате продукта
    до 2 работни дни

  • Поръчка над 1 флакон -

    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВKА!

pill
ABC Акай Бери се приема по една капсула сутрин, около 30 минути преди закуска