Добре ли е да използваш таблетки за отслабване?

таблетки за отслабванеПопулярността на таблетките за отслабване расте с всеки изминал ден. На пазара има много подобни продукти и не е лесно да се избере измежду тях. Добре е да се знае, че не всички имат еднакво въздействие и подпомагат ефективно отслабването.

Кои добавки са най-подходящи?

•    Термогени – пример за такова вещество е кофеинът. Той стимулира централната нервна система. Съдържа се в какаото, кафето, енергийните напитки, шоколада и др. Неговият излишък не е полезен и може да доведе до аритмия и безсъние. Л-карнитинът също е популярен термогеник, който се намира в мускулите. Той служи за пренасяне на мастните киселини към клетките, където те се изгарят. Съдържа се в много от хранителните добавки, но ефикасността му още не е напълно доказана.

•    Вещества, които потискат апетита – например хром. Това е елемент, който регулира нивата на холестерола, инсулина и мастните киселини. Той намалява и отлагането на мазнините. Помага за потискане на желанието за сладки и тестени храни. При едни хора хранителните добавки могат да са много ефикасни, докато при други не. Хромът не е препарат за отслабване, а вещество, което помага за загуба на тегло. То действа индивидуално при всеки организъм.

•    Запълнители – в много препрати, предназначени за отслабване, основната съставка е целулозата. Тя набъбва, след като попадне в стомаха и разтяга неговите стени. Това създава усещане за ситост. Използва се също и при хроничен запек, защото докато преминава през стомашно-чревния тракт, премахва всички остатъци там. Тя не е безопасна под формата на хапче, защото ако бъде напоена с вода е възможно да заседне в хранопровода и по този начин да стане причина за увреждане на стената му или за възпаление. Целулозата прави усвояването на желязо, цинк и калций по-трудно.

Трябва да се знае, че не винаги може да се постигне желания ефект заради индивидуалните особености и навици на всеки човек. За да се достигне до успешно отслабване, е добре употребата на таблетки за отслабване да се комбинира с хранителен режим и/или упражнения.

 
akaitext
phone

Поръчай по телефона

0886 349 358

clock
  • Получавате продукта
    до 2 работни дни

  • Поръчка над 1 флакон -

    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВKА!

pill
ABC Акай Бери се приема по една капсула сутрин, около 30 минути преди закуска