Билки за отслабване

отслабване с добавкиИма различни билки и растения, които се използват за отслабване и помагат за нискокалорична диета. Те имат разнообразно въздействие върху организма и могат да бъдат ефективни помощници в борбата с излишните килограми. Все пак те не трябва да се използват безразборно, а да се внимава с тях.

Тлъстини

Има някои бурени, които се считат за много ефективни за забързване на метаболизма. Те намаляват мастните резерви и подпомагат липолизата.

  • Гуараната – използва се в повечето продукти за отслабване. Това растение е от Южна Америка и е източник на кофеин. Съдържа в себе си много повече, отколкото зърната кафе. Поддържа кръвното налягане в нормални граници, когато се прилага диета, спомага и за изгарянето на излишните мазнини, ако се приема в по-големи дози.
  • Зелен чай – със сигурност той действа много положително на целия организъм, но неговата популярност идва най-вече от способността му да помага за отслабването. Има много спорове относно зеленият чай, но като цяло, пиенето на повече течности по време на диета кара организма да изхвърля токсините. Теинът в зеления чай намалява високото кръвно налягане.
  • Йерба мате – Идва от Южна Америка и помага за ефективното изгаряне а излишните мазнини. Метаинът, т.е. кофеинът, който се съдържа в това растение действа по същия начин, както действа гуараната.

Диуретици

Билките диуретици са подходящи при всеки вид отслабване. Те помагат за премахване на излишната вода от тялото, както и за прочистване на токсините.

  • Миши уши – това е билка, чиито свойства се знаят още от ХІХ век. Има много силен диуретичен ефект, за това се прилага при лечение на подути крака.
  • Orthosiphon – още една диуретична билка, която идва от Азия. Освен, че листата са богати на антиоксиданти, тя подобрява и работата на бъбреците. Предпазва организма и помага на отслабването.

По-малко глад

Билките, които се използват за отслабване, действат като намаляват апетита. Повечето от тях съдържат в себе с растителен клей и запълват стомаха, без да има допълнителни и излишни калории. Клеят се подува, когато е в контакт с вода, а това допринася за предотвратяване на излишния апетит.

  • Дяволски език – идва от Япония и Китай. От корените му се добива екстракт, който може да поеме количество вода до 100 пъти повече от масата му. Помага и за придвижването на храната.
  • Фукус – това са водорасли, които спадат към групата на кафявите. Те имат растителна слуз, която потиска апетита. Съдържат много минерали и витамини, които са подходящи както за диета, така и за нормален ежедневен прием.
 
akaitext
phone

Поръчай по телефона

0886 349 358

clock
  • Получавате продукта
    до 2 работни дни

  • Поръчка над 1 флакон -

    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВKА!

pill
ABC Акай Бери се приема по една капсула сутрин, около 30 минути преди закуска