Акай и ползата от него

АкайЗадавали ли сте си въпроса кои са най-големите предимства на Акай и на какво се дължи неговата слава в последните години? В долните редове ще разгледаме някои от тях.

Намалява апетита: заради фибрите, които се съдържат в 40% от плода, апетита при хората се потиска и по този начин те ядат по-малко, защото не изпитват нужда от допълнителни излишни хранения. Акай и другите подобни добавки и храни допринасят и за регулирането на захарта в кръвта, както и за предотвратяването на образуването на мазнини.

Забързва метаболизма: метаболизма се ускорява, благодарение на някои съставки, съдържащи се в Акай. Той съдържа Омега мастните киселини 3, 6 и 9, които няма как да се набавят в организма по естествен начин и това трябва да стане чрез храната. Те помагат на организма да се бори с лошите мазнини и да ги изгаря. Освен това, с тяхна помощ се подобрява и сърдечно-съдовата система. Имат положителен ефект върху загубата на тегло и се използват в много диети.

Прави храносмилането по-добро: храносмилателният тракт се изчиства от фибрите в плода. Те помагат също и за премахване на мастните натрупвания, които идват най-вече от нездравословните хранителни продукти. Чрез тях се потиска апетита и се увеличава енергията, а по-този начин се губи и излишно тегло.

Помага на мускулите: протеините в тялото се изграждат от аминокиселините, съдържащи се в Акай. По този начин може да се оформят мускулите, когато се използват тези аминокиселини и се съчетават с тренировка. Така може да се изгради по-хармонично тяло. Аминокиселините, заедно с Омега мастните киселини, които се съдържат в Акай, допринасят за още по-ефективно изгаряне на мазнините.

акай тонусПовишаване на енергията: енергията в тялото се повишава, благодарение на комбинацията в Акай от протеини, въглехидрати и антиоксиданти. Това е и причината той да се използва от много спортисти, които го консумират преди тренировките си. Компонентите в Акай са натурални и помагат за увеличаването на енергията. Те са подходящи за загуба на тегло, защото докато изграждат мускулите в тялото, изгарят мазнините. Метаболизмът се ускорява и ви дава възможност да извлечете максимума от вашата тренировка, както и от диетата, която спазвате. С Акай, вие ще се чувствате много добре и ще успеете по естествен път да постигнете тялото, което искате.

Афродизиак: този на пръв поглед малък плод е много мощен афродизиак. Не е за вярване, но според местните жители, той повишава плодовитостта, енергията и сексуалното желание. Има положителен ефект, когато се консумира от двойки, които имат проблеми с импотентност или със забременяването.

По какъв начин може да се подобри сексуалния живот, чрез Акай? От направените изследвания на плода, става ясно, че той повишава енергията в тялото и действа тонизиращо като цяло. Освен това, Акай действа и на сексуалната функция, защото е богат на много минерали, витамини, фибри и въглехидрати. С негова помощ може да се повиши освен физическата активност, така и сексуалната. Според местните хора, Акай подобрява и умствените способности. По този начин той кара всеки който го консумира, да се чувства значително по-добре, което води и до по-качествен сексуален живот. С помощта на този малък плод, може да се увеличи енергията в тялото и да се подобри здравето.

 
akaitext
phone

Поръчай по телефона

0886 349 358

clock
  • Получавате продукта
    до 2 работни дни

  • Поръчка над 1 флакон -

    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВKА!

pill
ABC Акай Бери се приема по една капсула сутрин, около 30 минути преди закуска