Акай Бери като средство за борба със затлъстяването

акайбериНово средство за борба с наднорменото тегло присъства на пазара в България. Това е Acai Berry – мощен продукт, който премахва излишните килограми. Той е комбинация от различни съставки, които са подбрани по такъв начин, че действат много ефективно и се справят без проблем с излишното тегло.

Acai Berry дава стимул на естествените механизми в тялото, за да се изгарят по-качествено мазнините. Премахва токсините и пречиства организма, повишава енергията и тонуса. Освен това, с негова помощ се потиска апетита и чувството за глад намалява. Холестеролът също намалява, а храносмилането и метаболизма се подобряват. Имунната система става по-силна и устойчива.

Всеки 5-ти българин с наднормено тегло

наднормено теглоСпоред последните проучвания става ясно, че много българи страдат от затлъстяване – повече от половината. Това прави България пета в Европа по брой на хората, които са с наднормено тегло. Според специалистите в областта, решението на този проблем се крие в спазването на няколко основни правила – здравословно хранене, повече движения и голяма мотивация. Acai Berry се препоръчва от Американската асоциация по диетология. Това е помощно средство, което ускорява процеса за постигане на красиво тяло.

Acai Berry намалява теглото по един здравословен начин. Той увеличава енергията в организма и прави метаболизма по-бърз. Връща красотата в тялото, дава му повече живот и сила.

В Acai Berry има екстракт от плода акай, който съдържа в себе си мощни антиоксиданти, 33 пъти по-мощни от тези в червеното грозде. В него се съдържат и незаменимите мастни киселини Омега 3, 6, 9 и 10, както и много важни за организма протеини, витамини, аминокиселини, цинк, мед, калций, калий, магнезий, фитостероли и т.н.

Всички съставки на Acai Berry са подбрани много внимателно и са напълно натурални. По този начин се постига един много добър ефект, без да има никакви странични ефекти. Много от световноизвестните звезди използват продукта, заради неговата уникална формула.

 
akaitext
phone

Поръчай по телефона

0886 349 358

clock
  • Получавате продукта
    до 2 работни дни

  • Поръчка над 1 флакон -

    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВKА!

pill
ABC Акай Бери се приема по една капсула сутрин, около 30 минути преди закуска