Ползата от хапчета за отслабване

хапчета за отслабванеХапчетата за отслабване набират все повече популярност, но има толкова видове, че това затруднява хората при техния избор. Добре е да се знае, че подходящи са само тези продукти, които са доказани и имат ефект. Кои добавки е най-добре да се използват за отслабване?

  • Вещества, които потискат апетита – хромът е елемент, който регулира холестерола, инсулина в кръвта и мастните киселини. Той е причината за потискане на апетита към тестени храни и сладкиши. Добре е да се помни, че хранителните добавки не действат еднакво при всички хора, защото хромът има индивидуална реакция, той помага при загубата на тегло, а не е сам по себе си препарат за отслабване.
  • Термогени – пример за термоген е кофеинът. Той се съдържа най-вече в кафето, но освен това го има и в какаото, шоколада и енергийните напитки. Кофеинът стимулира централната нервна система и неговият излишък може да доведе до безсъние или нарушение на сърдечния ритъм (аритмия). Витамин BT, познат още като Л-карнитин, също е термогени, който служи за пренасяне на мастните киселини към клетките и се намира в мускулите. Така мастните киселини се изгарят. Този витамин присъства в много хранителни добавки, предназначени за отслабване, но въпреки това, неговото положително действие все още не е напълно доказано.
  • Запълнители – в много препарати, предназначени за отслабване, основна съставка е целулозата. Нейното свойство е да дава чувство за ситост, като набъбва в стомаха и го разтяга. Използва се при запек, защото премахва остатъците от храни, преминавайки през стомашно-чревния тракт. Целулозата не е безопасна под формата на таблетка, защото когато се напои с вода, има възможност да заседне в хранопровода и да стане причина за увреждане на стената му или за възпаление. Освен това, тя прави усвояването на елементи като желязо, калций и цинк по-трудно.

хранителен режимТрябва да се има предвид, че хранителните добавки понякога могат да бъдат недостатъчно ефикасни. За да се отслабне е добре да се правят упражнения, съчетани с подходящи хапчета за отслабване и да се спазва хранителен режим. Да не забравяме -  хапчетата за отслабване са важно, но не единствено средство в борбата ви с наднорменото тегло. Както е позната поговорката в нашите географски ширини – „Движението е живот“.

 
akaitext
phone

Поръчай по телефона

0886 349 358

clock
  • Получавате продукта
    до 2 работни дни

  • Поръчка над 1 флакон -

    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВKА!

pill
ABC Акай Бери се приема по една капсула сутрин, около 30 минути преди закуска