Акай Бери – натурален продукт за отслабване

акай бери плодАкай Бери представлява хранителен продукт, който е абсолютно безвреден и служи за дълготрайно отслабване. В него се съдържат много антиоксиданти, които ще ви помогнат винаги да се чувствате енергични и здрави. Ако сте с наднормено тегло, ще успеете да го контролирате с този продукт.

 

Акай Бери е бразилски продукт за отслабване, който е:

  • Една от най-качествените и полезни добавки в света;
  • Източник на много антиоксиданти, борещи се със стареенето;
  • Средство за борба с болестите, засягащи храносмилателната и сърдечно-съдовата система;
  • Световноизвестен продукт, служещ за трайно и ефективно отслабване;
  • Продукт, който се отглежда в дъждовни гори.

Какво представлява Акай?

Плодът Акай Бери се открива в амазонските тропически гори по палмите. Външно изглежда като по-голяма боровинка с лилав цвят. Въпреки, че този плод е изключително полезен, той не може да се приема веднага, а трябва да се преработи. Неговите зърна се берат и се обработват до получаването на каша. Този продукт е много популярен в Бразилия, много бразилци го смесват със сироп от Гуарана.

По какъв начин действа?

акай бери отслабванеАкай се нарича от много хора „суперхрана”. Причините за това са много. В него има много калий, антиоксинадти, фосфор, протеини, влакна, витамините C, B1, B2, B3, калий и различни мастни киселини.

Антиоксидантните нива в Акай са толкова невероятни, че с тяхна помощ, ще изглеждате по-млади и ще намалите здравословните си проблеми. Те ще регулират и холестерола в тялото ви. Акай съдържа мастните киселини Омега 6 и 9, които се наричат още линолова и олеинова. Според последните изследвания, първата киселина помага за намаляване на холестерола, увреждащ телата ни, а втората за поддържането му в благоприятно ниво. Акай Бери поддържа сърдечно-съдовата система и кръвообръщението, благодарение на антиоксидантите. Тъмнолилавият цвят на Акай идва от полифенолните съединения, които се съдържат в него. Едно съединение, съдържащо се в Акай е по-различно от останалите. То се нарича антоцианин – от групата на флавоноидите, съдържащи се в растенията. Тези съединения карат малините да изглеждат червени, гроздето и капините също. Антоцианините се изследват непрекъснато от учените и се открива все по-голямо приложение за тях.

Защо Акай Бери трябва да се приема?

  • За отслабване: Акай Бери увеличава метаболизма и по този начин помага за премахването на излишните килограми, а същевременно и за изгаряне на мазнините, заради мастните киселини Омега 3 и 6, съдържащи се в него. Тези киселини не могат да бъдат произвеждани естествено в организма. Осден това, Акай Бери може да регулира апетита, защото съдържа фибри, които намаляват глада. Акай помага на храните да се движат правилно в храносмилателната система и по този начин предотвратява превръщането им в мазнини.
  • Срещу възпаления: Постига се неутрализация на ензимите, благодарение на антоцианините. Тези ензими разрушават съединителната тъкан. Свободните радикали не могат да повредят съединителната тъкан.
  • Нервната система: Акай Бери съдържа антоцианити, които помагат за спирането на тирозин нитрирането и по този начин предпазват организма от различни неврологични заболявания. Антоцианините, които са популярни като цианидин 3, служат да обръщане на неврологичните дефицити, които от своя страна са свързани с възрастта.
  • Артеросклерозата: Способността на антоцианините да противодействат на оксидантите им дава възможност да се борят с артеросклерозата. Дори и ако се приемат в много малки количества, те могат да се борят срещу LDL окисляването. Антоцианините предпазват ендотелните клетки, поддържащи стените на кръвоносните съдове.
  • Против диабет: При диабета се наблюдава едно усложнение – ретинопатия, което може да доведе дори до слепота. Това заболяване се получава в следствие на опитите на тялото да поправи изтичането на повредените капиляри, предоставайки анормални протеини. Антоцианините спират изтичането на капилярите и разпространението на абнормения протеин.
  • За зрението: Освен гореизброените неща, антоцианините могат да подобрят и зрението при хората. Според японско изследване, направено наскоро, тези които приемат по 50мг антоцианин дневно, могат да се адаптират много по-добре към тъмнината, а очите им не са толкова уморени след по-изморителен ден.
 
akaitext
phone

Поръчай по телефона

0886 349 358

clock
  • Получавате продукта
    до 2 работни дни

  • Поръчка над 1 флакон -

    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВKА!

pill
ABC Акай Бери се приема по една капсула сутрин, около 30 минути преди закуска