Защо да използваме Акай Бери?

хапчета акай бериКакво представлява Акай? Това е плод, който е с размер, малко по-голям от този на нашите боровинки. Расте в държавите от Латинска Америка – Перу, Бразилия и др. Има лилав цвят и вирее на палма от вида – Евтерпа. Тези палми растат в дъждовните амазонски гори, където мястото е много подходящо за тях. Хората, които са опитвали плода, дават различни отзиви за неговия вкус.

За едни, той е същият като този на къпините и боровинките, за други прилича повече на ядки. Местните хора го използват от векове като храна, но освен това, те са разбрали за лечебните му свойства и го използват и като лекарство. Смятали са, че този плод ги прави по-здрави и дълголетни, за това са му измислили различни приложения.

Днес, ние разбираме, че тези плодове са много полезни и съдържат антиоксиданти, между които и антоцианини. Те са двойно повече, отколкото при други храни. Антоцианините се ползват за профилактика срещу редица различни заболявания, но освен това дават и енергия на организма. В плодът има и фибри, той съдържа и витамините C и A. Освен това, в него има киселини, флавоноиди, микроелементи, желязо, калций и други.

Може да се получат и мастните киселини Омега 6 и 9 в малки количества, както и да се извлекат протеини. Омега мастните киселини, в последно време, се използват за предпазване от сърдечно-съдови заболявания, които много зачестиха. Този плод, освен че е приятен на вкус, е и нискокалоричен. Той притежава изключително полезни вещества, които доставя в организма.

акай отслабванеАкай Бери се използва за отслабване. Той потиска апетита, а това го превръща в идеално средство за тази цел. Тези негови качества, са го превърнали в най-търсеното средство за отслабване в света. Когато се приема, той помага за ускоряването на метаболизма, а това води до по-доброто усвояване на храната и тя се превръща в енергия. Мазнините се разграждат по-лесно и отслабването става факт. Натуралните хапчета Акай Бери може да се използва и като допълнителна добавка към диети или да се приема, когато се правят упражнения. Диетичните фибри, които плодът съдържа, помагат за предотвратяването на запек, при спазване на диета.

Въпреки всичките свойства, които притежава, Акай не е лекарство, а хранителна добавка, която може да се използва като средство за подсилване. Този плод е подходящ за прием както за самото отслабване, така и по време на него. Естествено, не можете да разчитате изцяло на него, за това, за да избегнете йо-йо ефекта, трябва да се храните и да живеете по здравословен начин. Само така ще успеете да отслабнете трайно и няма да възвърнете предишните си килограми.

Акай Бери е много нетраен плод, защото е годен за консумация едва няколко часа, след като е откъснат от дървото. Това е причината, той да се произвежда под формата на добавки, което оскъпява процеса на производство.

Акай Бери стана много популярен в последно време, благодарение на американската ТВ водеща Опра Уинфри, която го показа в едно от предаванията си и каза, че това е една от най-полезните храни в света. През 2008г. тя представи десетте най-полезни храни в цял свят, между които присъстваше и Акай. Така, този плод стана изключително търсен, не само в САЩ, но и в целия свят. Той се превърна в популярно средство за отслабване. Много холивудски знаменитости го използват, както и милиони хора по света. Излишните килограми вече не са чак такъв проблем и всички, които са го пробвали, горещо го препоръчват на другите. Отслабването става лесно и ефективно. Всичко е неусетно и човек не трябва да прави нищо специално.

 
akaitext
phone

Поръчай по телефона

0886 349 358

clock
  • Получавате продукта
    до 2 работни дни

  • Поръчка над 1 флакон -

    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВKА!

pill
ABC Акай Бери се приема по една капсула сутрин, около 30 минути преди закуска