Пет правила за лесно и бързо отслабване

правила за отслабванеИма толкова много съвети за отслабване, че трудно може да се определят кои работят и кои - не. Понякога е по-добре да заложите на сигурното и да следвате съветите, които са проверени във времето. Благодарение на тях ще изгубите желаното тегло.

1. Какво да ядете и какво не

Не яжте солено, пържено, тестени и захарни изделия. Пийте много вода. Спрете газираните напитки и алкохола.

Яжте повече плодове, зеленчуци и ядки. Те са по-бавно смилаеми и това изгаря повече калории.

2. Яжте по 4 пъти на ден

Не е от значение кога ядете, а колко и какво ядете. Затова спокойно може да си похапвате на всеки 3-5 часа, стига да е подходяща храна в умерено количество.

3. Преди всяко хранене

Хапнете сурови плодове или зеленчуци преди всяко хранене. Изпийте чаша вода.

4. Спрете да се храните, когато се почувствате 100% удовлетворени

Не ставайте гладни от масата. Понякога голямото количество храна не води до качване на килограми. Например 7 големи ябълки се равняват по калории на едно шоколадче.

5. Пийте течности

На първо място – ледено студена вода. Ако пиете от 8 до 10 чаши ледено студена вода, може да изгорите от 250 до 500 калории, тъй като тялото ви изразходва енергия, за да затопли водата до собствената си температура. Това, обаче, важи, само при положение, че стомашно-чревният ви тракт е достатъчно здрав. Имате ли чувствителен стомах, то тогава е по-разумно да пиете вода със стайна температура, освен ако не искате червата ви да предприемат протестни действия.

Пийте обезмаслено мляко. Млякото е с високо съдържание на калций и калий, които разграждат мазнините. Разбира се, пийте млякото в разумни количества. Пийте зелен чай и зеленчукови сокове.

Освен всичко това, трябва да се упражнявате поне по 1 час на ден. Започнете от 15 минути и увеличавайте времето всеки ден.

Водете дневник на храненето, за да следите калориите, които поемате и как влияят те на тялото ви. Сваляте ли килограми и колко. Когато водите такъв дневник и следите теглото си, лесно ще забележите от каква храна качвате килограми, каква храна не влияе на теглото ви и каква храна води до това да остлабвате.

Не забравайте, че всеки организъм е индивидуален и няма как да очаквате от точно определени диети и упражнения да отслабнете. Нужно е да се наблюдавате и да откриете какво влияе на самите вас, според здравословното ви състояние и начина ви на живот.

 
akaitext
phone

Поръчай по телефона

0886 349 358

clock
  • Получавате продукта
    до 2 работни дни

  • Поръчка над 1 флакон -

    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВKА!

pill
ABC Акай Бери се приема по една капсула сутрин, около 30 минути преди закуска