Как да отслабна бързо?

бързо отслабванеОпитвате се да отслабнете и най-вероятно искате бързо да постигнете желаните резултати? Нека, в такъв случай, да не губим излишно време и да пропуснем разните модерни диети. И без това резултатите при тях не са дълготрайни. Съществуват далеч по-здравословни методи, на които можете да се доверите и да опитате веднага.

Според консултантът Катрин Талмидж е напълно възможно да отслабнете с 1,5 кг. и повече за една седмица, като спазвате здравословна диета и я съчетавате с много физически упражнения.

Ако в продължение на една седмица всеки ден изгаряте с 500 калории повече от количеството калории, които консумирате, то за този период би трябвало да успеете да стопите 1-2 килограма.

При положение че искате да отслабнете по-бързо, ще трябва да ядете по-малко и да спортувате повече.

Например, ако консумирате по 1 050 - 1 200 калории на ден и правите упражнения за по един час всеки ден, можете да отслабнете с 1-3 килограма или повече, ако теглото ви надхвърля 110 килограма. Изключително важно е да не намалявате с още споменатия дневен прием калории - да се приемат по-малко от 1 050 калории на ден, за продължителен период от време, може да бъде опасно. Все пак, организмът се нуждае от здравословен минимум енергия, за да се справя с ежеднавните си задачи.

Когато се ограничат солта и нишестето, това също може да подпомогне загубата на тегло, но трябва да се има предвид, че по този начин теглото намалява повече по отношение на течностите, отколкото на мазнините.

“Когато намалите натрия и нишестето, намалявате течностите, съответно и задържате по-малко течности и по този начин в началото на диетата можете да отслабнете с около 3 килограма, освобождавайки се от излишните течности.” - казва Майкъл Дансинга.

Диети за бързо отслабване

Майкъл Дансинга препоръчва хранителен режим, при който се намалява до минимум консумацията на нишесте, добавени захари, животински мазнини от месо и млечни храни. За бързо отслабване, той съветва да се хапват повече плодове, зеленчуци, яйчен белтък, соеви продукти, птичи гърди, но без кожата по тях, риба, миди, обезмаслени млечни продукти, а също и 95 % от месото да е леко, чисто от мазнини.

Ето и още накои съвети от Доун Джексън Блатнер:

  • Яжте зеленчуци, за да се чувствате пълноценни.
  • Пийте много вода.
  • Не внасяйте в дома си храни, които ви изкушават.
  • Старайте се да сте достатъчно заети - често човек яде, просто защото му е скучно.
  • Хранете се само от една чиния, седнали на масата. Не се хранете прави, в близост до хладилника.
  • Не пропускайте хранене - това няма да ви помогне да отслабнете по-бързо, напротив.
  • Водете си дневник на храненето - записвайте всичко, което ядете - кога, по колко. Отличен помощник, за да следите как реагира организмът ви на различните храни.

Освен да записвате какво и кога сте яли, е добре да записвате и как сте се чувствали, точно преди да започнете да се храните - весели или тъжни, спокойни или раздразнени, ентусиазирани или отегчени. Често обръщаме твърде голямо внимание на калориите в храната, а пренебрегваме емоциите, които също са много важна част от нашите хранителни навици.

Научим ли се да управляваме емоциите си, това със сигурност ще ни помогне да се храним по-балансирано и здравословно.

 
akaitext
phone

Поръчай по телефона

0886 349 358

clock
  • Получавате продукта
    до 2 работни дни

  • Поръчка над 1 флакон -

    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВKА!

pill
ABC Акай Бери се приема по една капсула сутрин, около 30 минути преди закуска